Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

14 comunitati din Westchester trec pe 100% energie verde. Vezi care sunt!

eficienta energetica

 

Numarul de proiecte in sectorul energiei din surse regenerabile este in crestere, iar acest lucru vine cu o serie de beneficii. Le vom descoperi pe parcursul acestui articol. Pana atunci, numarul comunitatilor participante la Sustainable Westchester (trad: Westchester Sustenabil) a crescut la 20. O parte dintre acestea folosesc doar o parte din energia consumata cu provenienta din surse regenerabile, iar 14 dintre acestea au optat pentru 100% energie verde.

 

14 comunitati ce utilizeaza 100% energie verde

 

Conform vice-presedintelui Sustainable Westchester, Mike Gordon, cele 14 state nu au mers doar pe ideea ca „energia verde este lucrul cel mai potrivit”. Au dorit sa ii dea si forma acestei afirmatii.  Pe langa avantajele asupra mediului, ideea se dovedeste foarte eficienta din perspectiva business.

 

„Orice contract, fie ca este standard sau in sectorul energiei verzi, este fix. Implica un acelasi pret de-a lungul contractului si acesta este relativ scazut fata de contractele energetice standard, sau un mix intre cele doua forme, si este posibila dezvoltarea de proiecte ce implica instalatii de producere a energiei verzi sau posibilitatea de a finanta dezvoltarea de astfel de proiecte”, afima Mike Gordon.

 

Flexibilitate in schimbarea contractelor

 

„Avem flexibilitate, pe parcusul perioadei contractuale, sa ii spunem furnizorlui: << Domnule furnizor, ai achizitionat intreaga cantitate de energie mentionata in contract, dar am indentificat o alta instalatie de unde poti cumpara. Centrala ne spune ca ne va costa 6 centi pe kWh, iar noi vrem ca tu sa poti beneficia de acest pret >>.”

 

Cand furnizorul va prelua acest nou contract, se poate afla in situatia de a vinde electricitatea utilizata in mod normal din reteaua publica.

 

Cele 20 de comunitati

 

Cand Sustainable Westchester va fi operational, de la 1 mai, urmatoarele comunitati vor utiliza energie din surse regenerabile:

 

 1. Orasul  Mamaroneck
 2. Satul Mamaroneck
 3. Satul  Ossining
 4. Orasul Ossining
 5. Larchmont
 6. Satul Hastings
 7. Orasul New Rochelle
 8. Orasul White Plains
 9. Tarrytown
 10. Orasul Bedford
 11. Orasul New Castle
 12. Orasul North Salem
 13. Irvington
 14. Pelham

 

Comunitatile ce utilizeaza partial energie din surse regenerabile:

 

 1. Pleasantville
 2. Rye Brook
 3. Greenburgh
 4. Mt. Kisco
 5. Lewisboro
 6. Somers

 

Pentru eficientizarea consumului de energie si reducerea semnificativa a costurilor de mentenanta, puteti implementa un sistem de cogenerare. Aici puteti afla informatii despre ce presupune acest gen de tehnologie. Ai si datele noastre de contact pentru orice intrebare legate de producerea de energie prin cogenerare.

 

Ramaneti alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa: https://cleantechnica.com/2016/04/05/14-westchester-communities-opt-100-green-energy


Industria alimentara: Companii de top tind spre 100% energie verde

MMAP: Impulsionarea Tranzitiei spre Economia Verde in Romania

ANRE: Noi standarde de performanta in domeniul energetic