Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cogenerare in cadrul DoubleTree by Hilton. Afla care sunt beneficiile!

cogenerare

 

Un articol despre beneficiile pe care le ofera cogenerarea in cadrul unui hotel. Mai exact, Hotelul DoubleTree (Tarrytown) a instalat un astfel de echipament de producere simultana a energiei electrice si termice prin care va eficientiza consumul. De asemenea,  emisiile de carbon vor fi reduse cu 403 tone pe an.

 

In aprilie 2012, Hotel Hilton a instalat un acoperis verde si un sistem de cogenerare de 1,75 MW in cadrul hotelului din New York – cel mai mare hotel din Manhattan. Acest sistem furnizeaza 50% din necesarul electric al hotelului si mai mult de 40% din necesarul de agent termic, utilizat pentru incalzirea camerelor si pentru apa calda. Acum, te intrebi ce combustibil utilizeaza? Gazul natural este utilizat pentru producerea energiei necesare hotelului.

 

Hilton este unul din cele 12 hoteluri internationale ce doresc sa creeze o metodologie unica de calculare a amprentei de carbon si a emisiilor.

 

Cu un an in urma, Fairmont Hotels & Resorts a adoptat o serie de masuri pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator, printre care si implementarea unei instalatii de cogenerare.

 

Aici gasesti un alt studiu de caz prin care un hotel face economii de 4,000 euro lunar prin implementarea unu sistem de cogenearare si un articol general privind reducerea costurilor energetice in cadrul unui hotel.

 

Alege cresterea eficientei energetice a hotelului tau! Poti arunca o privire pe gama de echipamente, printre acestea se afla si solutia potrivita pentru afacerea ta.

 

Pentru orice intrebare legata de implementarea de echipamente de cogenerare si trigenerare, iti stam oricand la dispozitie cu urmatoarele date de contact!

 

Ramaneti alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa:http://www.environmentalleader.com/2012/08/10/hilton-doubletree-hotel-installs-100kw-chp/


Citeste si:

Eficienta energetica: Microsoft foloseste 100% energie din surse regenerabile inca din 2014

Dentons: Descarca gratuit ghidul pentru investitii in energia regenerabila!

2015-2016: Au fost emise certificate verzi in valoare de 15,1 milioane