Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cogenerare pentru o unitate militara americana. Afla care sunt beneficiile acestui proiect!

cogeneration energy efficiency

                                                                         (Photo: MATT BUTTON | AEGIS STAFF) 

 

Despre proiect

 

Echipamentul de cogenerare, instalat in cadrul unitatii militare Aberdeen Proving Ground (SUA), va asigura 80% agent termic (abur) si 50% din necesarul electric.

 

“Vom converti cantitati mari de apa in abur in cateva minute, la acest lucru se rezuma. Procesul implica un consum mare de energie,” afirma James Wyant, una dintre persoanele responsabile cu punerea in functiune a echipamentului.

 

Ulterior, agentul termic este utilizat pentru incalzirea cladirilor din cadrul unitatii militare, avand in dotare laboratoare de ultima generatie ce necesita un control minutios al temperaturii si umiditatii. Printre organizatiile militare prezente in cadrul perimetrului, regasim:  Centrul Biologic si Chimic Edgewood, Centrul de Sanatate Publica al Armatei si Institutul Medical de Cercetare pentru Aparare Chimica.

 

Cogenerarea ajuta la reducerea costurilor energetice

 

Instalatia de cogenerare va ajuta armata sa economiseasca 4,4 milioane de dolari anual si mai mult de 25 de milioane in faza finala a proiectului, afirma General-Maiorul Bruce Crowford. Momentan, instalatia se afla inca in faza de testare si va deveni operationala incepand cu data de 1 septembrie.

 

Wayne Harbaugh, Director al Programului pentru Eficienta Energetica, considera instalatiile de cogenerare inovative, prin capacitatea acestora de a produce energie din deseuri, de a reduce emisiile cu efect de sera si de a respecta politicile privind zgomotul ambiant. De asemenea, conform autoritatilor, aceasta instalatie reprezinta o dovada a angajamentului luat de Presedintele Barack Obama pentru atingerea a 40 gigawati prin cogenerare pana in anul 2020, o crestere cu aproximativ 50% fata de nivelul din 2013.

 

Daca doresti sa afli mai multe despre instalatiile de cogenerare, poti consulta aici gama noastra de produse. Daca ai intrebari, nu ezita si contacteaza-ne la adresa de mail office@bteam.ro

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursahttp://www.baltimoresun.com/news/maryland/harford/aegis/ph-ag-apg-cogeneration-plant-start-0720-20160719-story.html


Citeste si: 

Cogenerare: finalizarea unor proiecte mari pe biomasa pe teritoriul Croatiei
 
Intalnire intre Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene si cercetatori din domeniul energiei
 
SUA: Noi fonduri disponibile pentru eficienta energetica. Vezi care sunt obiectivele!