Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Descoperiti avantajele biogazului in cadrul Targului Indagra 2014

B-Team Energy and Environment va asteapta in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie la cel mai important targ agricol din Romania, Indagra 2014 – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

 

Organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Targul international Indagra reprezinta cea mai complexa si importanta manifestare destinata promovarii sectorului agricol si zootehnic, si isi doreste, ca in fiecare an, sa devina punctul central de intalnire a fermierilor romani, producatori agricoli, antreprenori.

B-Team Energy and Environment va prezenta in cadrul Targului Indagra echipamentele de cogenerare pe baza de biogaz, menite sa asigure cresterea eficientei energetice si economisirea resurselor financiare pentru sectorul agricol si zootehnic.

Valorificand reziduurile agricole si zootehnice, precum si fractia organica prezenta in deseurile urbane, cogenerarea pe baza de biogaz produce concomitent energie electrica si energie termica, in urma unui proces de fermentare.

Fermierul isi poate produce singur metaria prima (colectarea deseurilor provenite in urma recoltarii produselor agricole sau a dejectiilor animale), in timp ce digestatul (reziduurile de productie ale biogazului) poate inlocui cu succes utilizarea ingrasamantului comun, fiind un fertilizant cu o eficienta ridicata.

Astfel, producerea energiei electrice si termice pe baza de biogaz ofera avantaje importante, putand reprezenta o resursa vitala pentru dezvoltarea agriculturii si protectia mediului inconjurator.

Producatorii agricoli si zootehnici, producatorii de lactate sau carne, producatorii de bere, sau oricine doreste sa investeasca intr-o instalatie de cogenerare pentru reducerea cheltuielilor, sunt asteptati la Targul Indagra, stand 12, pavilion C2, pentru a afla care sunt toate avantajele biogazului de la consultantii B-Team Energy and Environment.

Va asteptam! 


Citeste si despre:

Noua schema de sprijin prin Feed in Tariff pentru investitorii de biogaz si biomasa 

Ponderea energiei regenerabile in crestere