Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Dezvoltari de ultima ora in domeniul cogenerarii

 

Ora 9.00 a sosit!

In perioada 21-23 noiembrie, B-Team Energy and Environment, unul dintre cei mai importanti furnizori de energie din Romania, isi va prezenta gama completa de echipamente de cogenerare si trigenerare de inalta eficienta, in cadrul Targului Renexpo South-East 2012, ce se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti.

Conceptul B-Team Energy and Environment prezentat la acest cadru expozitional este axat pe doua mari directii: atat pe gasirea de proiecte realizabile in domeniul biogazului si a biomasei, cat si pe atragerea de noi  investitori  pe proiecte de cogenerare  pe gaze naturale pentru aplicatii diverse.

Tehnologia inovatoare 2G constituie un indicator esential in demararea si desfasurarea proiectului dumneavoastra de cogenerare si trigenerare, avand ca principal avantaj cea mai mare eficienta electrica de pe piata.

Vizita dumneavoastra la Standul B-Team Energy and Environment va poate aduce beneficii importante in dezvoltarea celor mai inteligente solutii de cogenerare de ultima ora pe gaze naturale, biogaz, biomasa si  turbine pe abur, precum si acordarea  de servicii  cuprinzatoare si eficiente de la un singur furnizor.

Experimenteaza, in cele 3 zile, forta energiei produsa de echipamentele de cogenerare si trigenerare 2G LA STANDUL B-TEAM ENERGY AND ENVIRONMENT!