Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cele mai importante evenimente in domeniul energiilor regenerabile si eficientei energetice in perioada imediat urmatoare

energie regenerabila, energie eficienta, cogenerare, trigenerare, echipamente energie regenerabila, evenimente energie regenerabila
 
20.03.2014 – 23.03.2014
MOLDENERGY 2014
 
Singurul eveniment expozitional din Moldova axat pe tema echipamentelor electrice, termice si electrotehnice, va avea loc in perioada 20.03-23.03.2014. Sustinerea energiei regenerabila si dezvoltarea tehnologiei de conservare a energiei sunt alte subiecte ce vor fi abordate in cadrul proiectului. 
Editia a XVIII-a a expozitiei internationale va aduce in atentia publicului sursele regenerabila de energie: solara, eoliana, pe biogaz si pompe termice geotermale. 
 
Tara: Republica Moldova
Oras: Chisinau
Locatie: Centrul International de Expozitii Moldexpo
Web-site: http://ro.moldenergy.moldexpo.md/
 
26.03.2014 – 29.03.2014
ROMENVIROTEC 2014 
 
A 21-a editie a ROMENVIROTEC, expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului, va avea loc in perioada 26 - 29 martie 2014, in Pavilioanele C2, C3 si Platforma 5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
ROMENVIROTEC reprezinta cea mai importanta expozitie internationala dedicata protectiei mediului din Romania, fiind un eveniment de referinta pentru toti cei implicati in protejarea mediului inconjurator, care doresc ca Romania sa se alinieze Directivelor UE din domeniu.
 
Tara: Romania
Oras: Bucuresti
Web-site: http://www.romenvirotec.ro/ 
 
09.04.2014 – 11.04.2014
ENREG ENERGIA REGENERABILA® 
 
Acesta este singurul targ din Romania si din regiune care aduce la un loc interesul a trei tari pentru energie regenerabila: Romania, Ungaria si Serbia. ENREG ENERGIA REGENERABILA® este cel mai mare targ international pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari care are loc anual in euro regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa si din vestul Romaniei, din 2009 la Expo Arad International.  
Tematicile targului:
  Productie sustenabila de energie - energie regenerabila
Distributie inteligenta si eficienta de energie
Folosirea eficienta a energiei
 
Tara: Romania
Oras: Arad
Web-site: http://www.enreg-expo.com/