Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Un sistem de cogenerare aplicat in cadrul unei ferme de lapte

cogenerare ferma

 

Despre proiect

 

Acesta este un proiect initiat de RES – Revolution Energy Solution LLC, cu sediul in Washington DC (SUA), si desfasurat in colaborare cu partenerii nostri germani 2G Energy. Dupa parcurgerea tutorilor etapelor, proiectul genereaza profit prin vanzarea de energie electrica, dar si prin certificatele verzi achizitionate de diferiti consumatori.

 

Implementarea unui sistem de cogenerare

 

Revolution Energy Solutions a optat pentru sistem de cogenerare 2G Energy, fiind valorificate resursele de biogaz. Acest sistem va genera suficienta energia pentru a alimenta 300 de locuinte in Oregon. Daca doresti mai multe informatii cu privire la cogenerare si beneficiile acestea, click aici

 

Cogenerare cu 2G patruus

 

Cu o capacitate electrica de 190 eKW/h si 235 kWh/th capacitate termica, echipamentul este integrat in statia electrica tip “plug & play”. De asemenea,  sistemul de dezumidificare, pentru eliminarea sulfatului de hydrogen, este inclus tot in componenta statiei. Aceste masuri aduc mai multe beneficii fata de motoarele conventionale pe gaz natural, deoarece au un randament mai bun si sunt mult mai durabile. Tot aici include si instalarea rapida si costurile reduse de mentenanta.

 

Daca esti in cautarea unui solutii pentru eficientizarea consumului de energie, poti consulta intreaga gama de sisteme de cogenerare. Impreuna vom identifica cea mai buna solutie tehnica pentru reducerea semnificativa a costurilor energetice. 

 

Ramaneti alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa: 2G Energy


Ministrii Energiei G20 se vor implica in solutionarea provocarilor din sectorul energetic si climatic
 
Principalele tinte ale Strategiei Energetice Nationale. Citeste declaratia Secretarului de Stat in Ministerul Energiei!
 
Comisia Europeana acorda 600 milioane de dolari pentru sectorul energetic