Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Update: Renexpo South-East Europe va avea loc in perioada 17-18 noiembrie 2015

 

Cel mai mare targ pentru eficienta energetica, Renexpo South East Europe, a fost reprogramat pentru perioada 17-18 noiembrie 2015. In perioada stabilita initial, la Sala Palatului mai avea loc un alt eveniment si, pentru desfasurarea targului in conditii optime, s-a optat pentru reprogramarea la data mentionata anterior. Astfel, raspunsurile la intrebarile dumneavoastra vor veni mai devreme. Va asteptam la Renexpo! Impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor energetice.

 

Despre eveniment

 

Adresat atat sectorului industrial si al cladirilor, cat si antreprenorilor din sectorul agricol si zootehnic care doresc sa valorifice reziduurile agricole pentru obtinerea caldurii si a electricitatii, evenimentul reprezinta o mare oportunitate in identificarea metodelor de eficientizare a consumului de energie, adaptate fiecarei companii in parte.

 

 „Acest eveniment reprezinta o mare oportunitate de a intra in contact cu specialisti in domeniul eficientei energetice. Obiectivul nostru este sa ajutam participantii in cadrul acestui eveniment sa identifice cea mai buna solutie pentru reducerea costurilor la energie. Puteti obtine acest beneficiu prin valorificarea resurselor avute la dispozitie. Va asteptam la eveniment si va stam la dispozitie cu orice intrebare legata de eficienta energetica”, afirma Gabriel Istoc, General Manager B-Team Energy and Environment.

 

Vino la standul B-Team Energy and Environment pentru a discuta direct despre nevoile si potentialul proiectelor tale. Afli cum iti poti valorifica resursele pe care le ai la dispozitie si cum poti face apel la altele noi, cum sa iti reduci consumul de energie si care este cea mai buna tehnologie pentru afacerea ta. Impreuna cu partenerii nostri de la bwe biogas (Germania), iti stam la dispozitie timp de doua zile pentru a gasi impreuna acele solutii adaptate de eficienta energetica care sa corespunda proiectelor tale. Totodata te poti inscrie pentru un studiu de pre-fezabilitate gratuit si poti afla informatii despre oportunitatile de finantare a proiectelor.

 

Te asteptam!

Pentru obtinerea unei invitatii ce va asigura acces gratuit la eveniment, ne puteti trimite un e-mail pe adresa alexandru.ciobanu@bteam.ro

 

Evenimentul va avea loc in perioada 17-18 noiembrie 2015, la sala Palatului din Bucuresti

 

Planul general al RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE:

 

Eficienta energetica Renexpo