Homeicon
Ro En

Echipamente de cogenerare pe gaze naturale cu putere intre 50 si 200 kW

echipament cogenerare gaze naturale 50 kW 200 kW

Echipamentele de cogenerare 2G produc simultan energie electrica si termica direct la locul de consum, ultilizand gazele naturale ca sursa primara de energie. Intrucat energia este produsa acolo unde este necesara, se evita pierderile prin transport si distributie.

Prin instalarea unui echipament de cogenerare, se reduc semnificativ emisiile de gaze cu efect de sera (CO2) si al poluantilor, contribuind astfel la protejarea sustenabila a mediului inconjurator.

Un alt avantaj important il reprezinta reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera (CO2) si de poluanti cu pana la 60%. In situatia in care se doreste acest lucru, cu ajutorul echipamentelor de cogenerare, se poate asigura o independenta energetica a consumatorului fata de furnizorul de energie electrica.

Datorita eficientei date de tehnologia inovatoare  2G, seria de echipamente de cogenerare pe gaze naturale cu puteri intre 200 - 500 de kW este foarte apreciata. Modulele din aceasta gama de puteri sunt dotate cu motoare produse de MAN, foarte usor de instalat si silentioase in operare.

De asemenea, toate echipamentele sunt construite in mod standard cu o aplicatie speciala ce permite monitorizarea si controlul de la distanta.

 

Aplicatii tipice

  • Complexe rezidentiale
  • Spitale
  • Hoteluri
  • Bazine de inot
  • Sere
  • Cladiri de birouri
  • Complexe/ Centre sportive

 

Date tehnice

Modul Putere Putere Eficienta Eficienta Fisa 
Termica Electrica Termica Electrica Tehnica
2G-KWK-100-EG 100 kW 130 kW 36,9% 47,9% Descarca
2G-KWK-140-EG 140 kW 207 kW 36,5% 53,9% Descarca
2G-KWK-200-EG 200 kW 256 kW 37,4% 47,9% Descarca

 

Galerie foto

Echipamente cu ardere interna pe gaze naturale cu putere intre 50 si  200kW Echipamente cu ardere interna pe gaze naturale cu putere intre 50 si  200kW Complexe rezidentiale Spitale Hoteluri Bazine Cladiri de birouri Centre sportive


Solicita detalii suplimentare