Homeicon
Ro En

echipa bteam energy

Echipa B-Team Energy

 

 

B-Team Energy and Environment reprezinta una dintre diviziile grupului B-Team Consult and Services si detine competentele necesare pentru dezvoltarea unui proiect de cogenerare "la cheie". Oferim echipamente de cogenerare de inalta eficienta pe gaze naturale, biogaz si syngas si colaboram cu producatori din Germania. 2G Energy este campion la instalarea centralelor de cogenerare in intreaga lume, iar compania noastra preia din principiile de functionare germane, care au dovedit incredere si eficienta clientilor care au hotarat sa investeasca in proiecte de cogenerare din toata lumea. 

Compania noastra asigura intregul management al proiectului care cuprinde atat furnizarea de echipamente necesare cat si serviciile aferente pentru o evolutie cursiva pe toata perioada colaborarii, dar si dupa finalizarea acesteia. 

Activitatea noastra pune accentul pe obtinerea energiei de inalta eficienta din surse regenerabile, si doreste sa aduca profituri semnificative investitorilor si economii de energie, precum si o administrare inovatoare a resurselor naturale pentru viitorul omenirii.

Performanta si sustenabilitatea sunt principalii factori care definesc modalitatea in care B-Team Energy and Environment actioneaza in cadrul proiectelor dezvoltate, facilitand astfel accesul investitorilor straini pe piata din Romania.

Conceptul central care determina activitatea noastra este “ENERGIE EFICIENTA”, ingloband patru principii fundamentale pe care orice investitie in energetica trebuie sa le indeplineasca:

  • Convenabila pentru consumator
  • Sustenabila
  • Creeaza valoare pentru investitor
  • Prietenoasa cu mediul inconjurator

B-Team Energy and Environment sustine Strategia Uniunii Europene pentru Dezvoltarea Durabila, adoptata in 2001, prin care se urmareste procesul de incetinire a schimbarilor climatice si utilizarea constanta a energiei “curate”, indeosebi sursele regenerabile de energie, precum si o responsabilizare eficienta a resuselor naturale.

Viziune

Viziunea noastra consta in dorinta de a fi recunoscuti, pe plan national, ca parteneri stabili in dezvoltarea si comunicarea conceptului de energie eficienta, in scopul valorificarii resurselor naturale ale tarii noastre.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi gama completa si potrivita de echipamente si servicii specializate marca 2G care sa vina in sprijinul oamenilor care doresc sa investeasca in proiecte de cogenerare de inalta eficienta din surse regenerabile, precum si de a colabora constant cu partenerii si clientii nostri. 

Obiectivele companiei

Obiectivele dupa care compania isi conduce activitatea sunt:

  1. Sa devenim un partener de incredere pentru clientii nostri in orice perioada de dezvoltare a proiectelor de cogenerare si sa fie multumiti de modul in care am gandit impreuna cu acestia strategia de implementare a investitiilor 
  2. Sa dezvoltam si sa promovam constant conceptul - slogan “Efficient Energy for the Future” impreuna cu partenerii si clientii nostri in Romania

Solicita detalii suplimentare