Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Actiuni post-COP 21. Vor fi disponibile noi informatii in domeniul energetic!

eficienta energetica

 

Mai mult de 150 de cercetatori, reprezentati ai guvernului si investitori s-au intalnit cu oficiali ai Agentiei Internationale pentru Energie (IEA) pentru impartasirea ideilor si oportunitatilor in domeniul energiei din surse regenerabile, urmand acordul pentru mentinerea incalzirii globale sub 2 grade celsius.

 

Informatiile vor fi alaturate raportului ce va fi lansat in luna noiembrie 2016 – World Energy Outlook 2016.

 

Faith Birol, Directorul Executiv, a spus despre COP21 ca este doar prima etapa din cadrul noului sector energetic: „Urmand actiunile de la Paris, lucrurile nu au ajuns la final: este doar inceputul”. Pe langa reducerea costurilor combustibililor fosili, evenimentul a urmarit noi moduri eficiente de a reduce amprenta de carbon, moduri de crestere a competitivitatii, precum si masurile necesare pentru atingerea obiectivelor COP21 in termeni de energie din surse regenerabile.

 

Discutiile finale au urmarit modificarile politicilor in domeniul climatic pentru stimularea producerii de energe din surse regenerabile.

 

Reamintim raportul IEA- World Energy Outlook 2016. O sa va anuntam in momentul in care documentul va fi lansat. Poate sunt informatii ce se vor dovedi utile in strategia ta de a reduce costurile energetice.

 

Daca esti in cautarea unei solutii pentru eficienta energetica, contacteaza-ne si impreuna putem identifica cea mai buna solutie tehnica pentru afacerea ta. 

 

Ramai alaturi de noi pentru noutati in domenul energetic !

 

Sursa: Agentia Internationala pentru Energie  IEA


Te-ar putea interesa si:

UE: Un portal prin care poti atrage investitori. Afla ce presupune!

ANRE: Data limita contestatii achizitie certificate verzi

INS: Resursele de energie primara au crescut cu 0,6%