Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

B-Team Consult and Services SRL a primit certificarea pentru standarde inalte de calitate

Compania B-Team Consult and Services SRL a fost certificata cu succes pentru managementul de mediu, sanatatii si securitatii ocupationale prin standardele internationale SR OHSAS 18001:2008 si SR EN ISO 14001:2005 de catre TÜV Rheinland Romania, organismul de certificare al TÜV Rheinland Group.

Inca de la infiintare, B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in furnizarea de produse si servicii in domeniul protectiilor anticorozive si a energiei din surse regenerabile,  si-a consolidat treptat calitatea serviciilor si a produselor oferite, excelenta in afaceri devenind parte din cultura interna a companiei.

Certificatele SR OHSAS 18001:2008, Sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale si SR EN ISO 14001:2005, Sisteme de management de mediu atesta calitatea sistemului de management implementat, precum si calitatea produselor si a serviciilor oferite, in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

Cu scopul de a oferi clientilor nostri garantia serviciilor profesioniste, alocam in mod constant resurse si pasiune, pentru a ne asigura ca toate procesele derulate in cadrul companiei respecta conditiile stabilite prin sistemele de management ale calitatii certificate.

Certificarile TÜV vin in acest sens ca o recunoastere a preocuparii constante pentru satisfacerea nevoilor clientilor, precum si sustinerea protectiei mediului si a prevenirii poluarii.