Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

B-Team Energy and Environment – Partener in cadrul „Cities Of Tomorrow”

 

Pe data de 24 martie 2015, B-Team Energy and Environment va invita din postura de partener la cea de-a treia editie a forumului „Cities of Tomorrow”.

Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Asociatia Zeppelin are rolul de a marca interactiunea  dintre business, arhitectura si administratie, prin proiectarea unei viziuni asupra „Oraselor inteligente”.  Astfel, se vor realiza primii pasi in consolidarea unei strategii pentru dezvoltarea urbana in termeni de sustenabilitate, precum si o reoganizare a investitiilor pentru stabilititate economica.  

B-Team Energy and Environment in calitate de partener in cadrul evenimentului se va implica in furnizarea de solutii optime in dobandirea independentei fata de reteaua energetica nationala, prezentarea beneficiilor cogenerarii si modalitati de reducere a costurilor privind producerea si furnizarea de energie.

Situatia actuala si perspectivele Romaniei vor fi dezbatute de specialisti din domeniul transportului, afacerilor, arhitecturii,  reprezentanti ai companiilor de top si ai administratiei. In urma discutiilor, vor rezulta actiunile necesare in dobandirea unor noi sisteme de transport si infrastructura inteligenta, tehnologii pentru comunicare, gestiune si constructii.

Evolutia tehnologica implica o reorganizare a spatiilor urbane si a constructiilor existente, prin aparitia de noi consumatori si noi piete. Acesta previziune face imperativa identificarea unei noi paradigme a constructilor si declansarea unei „revolutii verzi”.

Acest lucru este indicat de calibrarea nivelului de energie utilizat de fiecare consumator, cu scopul de a reduce costurile si de a mentine un impact cat mai redus asupra mediului. 

Pentru inscriere la eveniment si detalii suplimentare te rog sa accesezi site-ul oficial http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/cities-of-tomorrow-3-mobility/

Te asteptam alaturi de noi!

Evenimentul va avea  loc in data de 24 martie 2015, orele 09:00-18:00, in cadrul Hotel Crowne Plaza, Bucuresti