Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cea mai importanta conferinta dedicata sectorului de eficienta energetica

B-Team Energy and Environment va invita din postura de partener principal la Forumul Roman de Eficienta Energetica 2014, organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences.

Pe data de 9 octombrie 2014, incepand cu ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental Bucuresti, veti afla care sunt noile oportunitati, precum si provocarile implementarii de programe de eficienta energetica ca parte integrata a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei.

Ca partener principal al conferintei, B-Team Energy and Environment sprijina activ utilizarea surselor regenerabile de energie in Romania, ca alternativa importanta la combustibilii fosili. Obiectivul principal al B-Team Energy and Environment este acela de a promova bunele practici in domeniul energiei, in vederea imbunatatirii continue a contributiei energiei din surse regenerabile la mixul energetic la Romaniei, precum si inlaturarea barierelor pe care consumatorii le intampina in procesul de implementare a proiectelor de cogenerare.

Odata cu adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE/27/2012 a Parlamentului European, Romania trebuie sa-si actualizeze Planul National de Actiune in Domeniul Eficientei Energetice si sa se alinieze la strategia comunitara de eficientizare energetica. 

Astfel, reprezentanti ai ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei), Departamentul pentru Energie sau Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor vor prezenta cele mai noi informatii menite sa faciliteze adoptarea de programe de eficienta energetica in conformitate cu ultimele prevederi. 

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: sectorul industrial, cogenerarea si cladirile oferind solutii si oportunitati atat tehnice, cat si din punctul de vedere al finantarii pentru cresterea eficientei energetice. In acelasi timp, dezbaterile vor urmari noile directii in piata de energie si in dezvoltarea serviciilor energetice, conferinta coordonata de ARPEE in parteneriat cu GOVNET Conferences oferind o platforma interactiva de discutii intre companiile din sectorul privat si delegati ai Guvernului si ai organismelor de reglementare in domeniu. 

Mai multe detalii despre conferinta puteti gasi aici

Inscriererea la conferinta o puteti face aici