Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cogenerare cu B-Team Energy and Environment!

 

B-Team Energy and Environment, divizie a grupului B-Team Consult and Services, lanseaza noul site www.bteam-energy.ro si propune echipamente de cogenerare si trigenerare de inalta eficienta atat pe gaze naturale cu puteri intre 50 si 4000 kWe, cat si pe biogaz cu puteri intre 50 si 3000 kWe. Implementam module de cogenerare eficiente si economice pe syngas care au capacitatea sa produca energie electrica pana la 370 KWh, precum si sisteme bazate pe turbine cu abur pentru valorificarea biomasei.

Veti putea descoperi tehnologiile inovatoare de cogenerare si portofoliul B-Team Energy and Environment pe noul site www.bteam-energy.ro.  

Dezvoltam impreuna cu 2G serviciile noastre de consultanta de specialitate, integrand in investitii echipamente optimizate continuu cu cea mai mare eficienta energetica de pe piata.

Suntem in permanenta alaturi de toti clientii si sprijinim atat proiectantii, cat si utilizatorii in alegerea echipamentelor optime de cogenerare in vederea protejarii investitiei, precum si in acordarea asistentei tehnice si service-ului.

Ne bucuram sa va impartasim noua directie de dezvoltare a diviziei, intr-un mod  inedit: generam beneficii profitabile imediate proiectului de cogenerare, ajutam la utilizarea formelor de energie disponibile si aducem valoare investitiilor in cogenerare. Mai mult, echipamentele de cogenerare 2G constituie o solutie de mare succes pentru aplicatii diverse, fiind concepute in scopul de a fi sustenabile si convenabile pentru confortul investitiei.

 

Despre B-Team Consult and Services

Infiintata in 1999, B-Team Consult and Services s-a impus treptat, drept unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si servicii in domeniul cogenerarii de inalta eficienta. Specialistii nostri isi dezvolta permanent, pentru dumneavoastra, competente in conceperea si implementarea de solutii complete, pe o gama diversificata de produse, destinate pentru toate industriile.