Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Cogenerare in cadrul unui camin studentesc din Londra

cogenerare camin

 

Compania Balfour Beatty doreste sa includ un sistem de cogenerare in cadrul noului proiect. Este vorba de constructia unei cladiri turn dedicata studentilor, iar locul de amplasare este centrul Londrei.

 

Lucrarile  vor incepe de indata, iar proiectul de 42 milioane de lire acopera constructia a 454 de apartamente pe Strata 5 Miles.

 

Aceasta reprezinta parte dintr-un proiect de 400 milioane de lire, dedicate dezvoltatii Vauxhall Square. Zona va include cladiri imense de birouri si apartamente, alaturi de un noul hotel si un complex cinematografic.

 

Tehnologii pentru eficienta energetica

 

Panouri fotovoltaice si aceperisuri verzi vor fi utilizate pentru reducerea amprentei de carbon, alaturi de un sistem de cogenerare. Acesta va avea rolul de recicla agentul termic si energia electrica utilizata in cadrul cladirii.

 

Despre cogenerare

 

Instalatii de cogenerare produc agent termic si energie electrica utilizand un singur combustibil. Astfel de echipamente ajuta la reducerea semnificativa a costurilor energetice si mentin un flux energetic continuu. Aici poti afla mai multe despre cogenerare.

 

De asemenea, ai la dispozitie o gama larga de echipamente, alaturi de aria de aplicabilitate.

 

Daca doresti sa afli mai multe despre instalatiile de cogenerare, poti consulta aici gama noastra de produse. Daca ai intrebari, nu ezita si contacteaza-ne la adresa de mail office@bteam.ro.

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru cele mai noi stiri din domeniul energetic! 

 

Sursa: http://www.decentralized-energy.com/articles/2016/08/london-student-tower-to-include-chp.html


Te-ar putea interesa si: 

Probleme ecologice din Romania solutionate cu ajutorul cogenerarii
 
Romania a atins o capacitate de 4,690 MW energie din surse regenerabile
 
Cogenerare: IKEA anunta punerea in functiune a unui sistem pe biogaz