Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Participa la conferinta anului in agricultura

B-Team Energy and Environment va invita, din postura de partener principal, la cea de-a 3 editie a Conferintelor AGROstandard, “Zootehnia romaneasca, in moarte clinica. Solutii pentru revigorarea sectorului zootehnic”, ce va avea loc pe data de 29 mai la Academia de Stiinte Agricole si Silvice (ASAS).

Conferinta va aborda problemele si perspectivele sectorului zootehnic intr-o dezbatere tehnica, in profunzime, structurata pe mai multe panel-uri. Vor fi dezbatute teme precum rentabilitatea vacii de lapte/ carne, perspectivele activitatii de procesare, investitiile in ferme si fabrici, activitatea de distributie, decapitalizarea zootehniei, criza de specialisti, reprezentativitatea redusa a asociatiilor de profil, valoare adaugata si reducerea cheltuielilor – instalatiile de biogaz, fermele de familie, perspectivele sectorului, evolutia preturilor produselor lactate si a produselor din carne, etc.

Noutatea acestei editii a “Conferintelor AGROstandard” consta in organizarea unui incubator de afaceri, un prilej de intalnire a finantatorilor (banci, IFN-uri, firme de leasing) si a producatorilor de utilaje, echipamente, input-uri, etc. cu fermierii si asociatiile de fermieri care vor veni cu proiecte concrete de investitii.

“Conferintele AGROstandard” sunt dezbateri organizate periodic cu scopul de a aduce laolalta oficiali guvernamentali, fermieri, asociatii de profil, companii, finantatori.

Obiectivul intalnirilor este, pe de o parte, acela de a facilita networking-ul in acest sector, respectiv de a formula idei si solutii viabile pentru dezvoltarea agriculturii romanesti, venite din partea celor mai avizate voci, precum si diseminarea acestor idei in spatiul public.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial al conferintei http://www.agrostandard.ro/conferintele-agrostandard-la-cea-de-a-treia-editie-zootehnia-romaneasca-in-moarte-clinica-solutii-pentru-revigorarea-sectorului-zootehnic-29-mai-academia-de-stiinte-agricole-si/