Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

B-Team Energy and Environment va invita la conferinta nationala „Biomass and Cogeneration - Romania 2014 National Conference”

 

Pe data de 8 mai 2014 B-Team Energy and Environment va invita din postura de partener principal, la evenimentul  „Biomass and Cogeneration - Romania 2014 National Conference”,  pentru a dezbate impreuna potentialul de dezvoltare al energiei din biogaz si biomasa in Romania.

Ca partener principal al conferintei, B-Team Energy and Environment sprijina activ utilizarea surselor regenerabile de energie in Romania, ca alternativa importanta la combustibilii fosili. Dorim astfel sa contribuim la consolidarea efortului de perpetuare a bunelor practici in reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si protectia mediului inconjurator.

Conferinta nationala se concentreaza asupra oportunitatilor locale si a provocarilor din Romania pentru dezvoltarea continua a cogenerarii, cooperarii internationale in proiecte de biomasa, precum si finantarea proiectelor de dezvoltare din tara.

Obtinerea energiei din surse regenerabile, obtinerea de economii de energie si profituri, precum si administrarea eficienta a resurselor, vor fi alte teme dezbatute in cadrul evenimentului.

Cu cine va veti intalni:

Reprezentanti ai autoritatilor romane – Ministerul Energiei, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Agriculturii

Reprezentanti ai comunitatilor locale – primari, sefi de consilii locale, companii de termoficare

Producatori de biomasa si comercianti

Dezvoltatori si operatori de biomasa, biogaz si instalatii de cogenerare

Experti in finantarea energiei regenerabile

Alte entitati interesate/ implicate in piata de bio-energie

Lista speakeri:

Pentru mai multe informatii si inscriere va rugam consultati site-ul oficial al conferintei http://govnet.ro/Biomass-Biogas-and-Cogeneration-Romania---National-Conference .

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul energiei aici https://www.facebook.com/BTeamEnergyAndEnvironment