Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Dumneavoastra sunteti pentru Energia Regenerabila?

Spuneti DA energiei regenerabile si veniti la Targul de Energie Regenerabila sa ne cunoasteti!

Cei care doresc sa dezvolte proiecte de cogenerare in energie regenerabila sunt asteptati la standul 02 B-Team Energy and Environment, in perioada 17-20 octombrie, Romexpo, in cadrul Targului International de Energie Regenerabila, Energie Conventionala, echipamente si tehnologii  pentru industria de petrol si gaze naturale.

Specialista in derularea proiectelor de cogenerare si trigenerare de inalta eficienta, compania  B-Team Energy and Environment si-a deschis portile in cadrul Targului de Energie Regenerabila EEE, odata cu lansarea echipamentelor de trigenerare cu adsorbtie Sortech AG. Vizita la acest targ va faciliteaza accesul la tehnologiile de producere a energiei de ultima generatie si va ofera posibilitatea de a proiecta solutiile de cogenerare impreuna cu noi.

Privind interesul crescut pentru energia verde si luand in considerare potentialul energetic al tarii noastre, putem spune ca  standul B-Team Energy and Environment  devine timp de 4 zile centrul energetic de unde dumneavoastra puteti castiga intr-un mod economic si inteligent caldura, energie electrica si frig concomitent, atat pentru spatiile in care va desfasurati activitatea, cat si pentru cele industriale.