Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Eficienta energetica: Dezvoltarea unui grup de lucru intre U.E. si Iran. Ce presupune acest lucru?

eficienta energetica

 

Iran si Uniunea europeana vor dezvolta un grup de lucru in domeniul energetic si climatic, afirma ministerul iranian.

 

In cadrul unei intalniri cu Miguel Arias Canete - Comisar European pentru Energie si Protectie Climei, Hamid Chitchian  (Ministrul Energiei din Iran) a mentionat ca acest grup de lucru va face eforturi bilaterale pentru a raspund in mod corespuzator problemelor ce au loc in sectorul climatic.

 

Punand acentul pe bogatia in resurse energetice a Iranului, Chitchian a solicitat o extindere a actiunilor de colaborare cu sectorul energetic al Uniunii Europene.

 

Printre reprezentatii Comisiei Europene: Elzbieta Bienkowska (Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri), Miguel Arias Canete (Energie si Clima), Christos Stylianides (Ajutor Umanitar si Managementul Crizelor), Violeta Bulc (Transport), Carlos Moedas (Cercetare, Stiinta si Inovare), Karmenu Vella (Mediu, Afaceri Maritime si Pescuit), Tibor Navracsics (Educatie, Cultura, Tineret si Sport). Acestea s-au intalnit cu omologii iranieni.  

 

Cele doua parti si-au exprimat interesul de a dezvolta oportunitati de investitii si un schimb de tehnologie pentru producerea de energie si eficienta energetica.

 

Ramaneti alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa:  http://en.trend.az/business/economy/2521627.html


Citeste si:

Banca Regala a Scotiei dubleaza imprumuturile pentru energia verde. Vezi obiectivele!

3 schimbari in domeniul climatic pe care le-a facut China

Consultare publica privind guvernarea Uniunii Energetice. Ai ocazia sa iti prezinti viziunea!