Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Luna Cogenerarii la Targul RoEnergy East Europe Bucharest 2013

Va invitam la Targul International de Energie Regenerabila si Eficienta Energetica  în luna cogenerarii 5-7 Iunie 2013, la Romaero Baneasa pentru o intalnire de exceptie cu specialistii companiei noastre B-Team Energy and Environment - harta aici!

RoEnergy East Europe Bucharest 2013 ne va gazdui la Standul 21 - harta aici - unde vom aduce in fata dumneavoastra ultimele noutati din domeniul energiei regenerabile si vom initia discutii despre tehnologiile de cogenerare de inalta eficienta pe biogaz si gaz natural.

Vineri 7 Iunie, zi dedicata “Bioenergiei in Romania, unde se vor aborda subiecte ca biomasa, biocombustibili, biogaz, cogenerare in ferme si fabrici - intre realitati si posibilitati”, ajunsa la editia a III-a, Directorul General al companiei B-Team Energy and Environment, Gabriel Istoc va tine un speech pe tema “Cogenerare cu motoare pe biogaz Agenitor de la 2G”.

Din cuvinte să dezbatem:

Care este metoda prin care vă puteti reduce cheltuielile cu energia electrica si termica?

Ce solutii alternative de eficienta energetica propunem: gaze naturale, biogaz, syngas, biomasa, gazeificare. Cum va pot ajuta aceste metode in timp real?

Ce şi cat inseamna sa investiti într-un echipament de cogenerare de inaltă eficienta?

De ce un astfel de echipament poate fi o soluţie inteligentă de eficientizare a costurilor?

Cu un calcul sau mai multe

Pe baza facturilor dumneavoastra curente, putem estima cat la suta (%) puteti sa economisiti la factura de energie electrica si termica, daca alegeti sa investiti intr-o instalatie de cogenerare. De asemenea, cu acordul dumneavoastră realizam un studiu de prefezabilitate gratuit la fata locului.

După Târg

Putem stabili o întalnire prin care să punem cap la cap detaliile despre cum puteti sa produceti energie mult mai econom si eficient cu echipamentele de cogenerare 2G, raportat la cerinta dumneavoastra.

Site-ul www.bteam-energy.ro si platforma de blog www.bteamenergy.wordpress.com va stau permanent la dispozitie pentru intrebari si informatii suplimentare.

Va asteptam la targul RoEnergy, Romaero Baneasa, Standul 21 - harta aici -  pentru intalnirea cu B-Team Energy and Environment, in luna cogenerarii 5-7 Iunie 2013!