Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Noi discutii in domeniul energiei verzi in cadrul cele de-a VII-a Conferinte Ministeriale

energie verde

 

Cea de-a VII-a reuniune ministeriala in domeniul energiei verzi  (CEM), un eveniment ce are rolul de a seta noi actiuni de promovare si programe in domeniul energiei din surse regenerabile, a avut loc in perioada 1-2 iunie in San Francisco.

 

Ministrul Carlos Moedas, Comisar European pentru stiinta, cercetare si inovare, a discutat despre investitiile in energia din surse regenerabile, strategii de eficienta energetica, managementul cererii in domeniul energetic, aria de aplicabilitate a masurilor de eficienta energetica pentru sisteme de racire si alte zone legate de energia verde.

 

Comisia Europeana participa sustine doua initiative CEM – the Super Efficient Equipement and Appliance Deployment Initiative (SEAD) si Smart Grid Action Networrk (ISGAN).

 

La Conferinta Ministeriale vor participa 23 de state member si Comisia Europeana. Impreuna, aceastea au insumat 90% din investitiile in energia verde la nivel global si 75% din emisiile cu efect de sera. Evenimentul are loc anual, urmatoare locatie anuntata fiind China.

 

Ramaneti alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa: https://ec.europa.eu/


Citeste si: 

Obiectivul si modul prin care Irlanda va reduce costurile energetice
 
Eficienta energetica: Rusia ar putea trece la un consum de 100% energie verde in urmatorii 15 ani!
 
SUA: energie produsa prin valorificarea deseurilor