Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Noul ghid de sustinere a eficientei energetice elaborat de POR

          

 

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a lansat  luni, 24 august 2015, Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte nr. POR/AP/2015/3/3.1/A - Axa Prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, Operatiunea A – cladiri rezidentiale.

Acest document are la baza prioritatea de investitie 3.1-Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea A – Cladiri rezidentiale.

Ghidul specific este destinat potentialilor solicitanti pentru acest apel de proiecte, versiunea finala urmand sa fie publicata la finalizarea procesului de consultare publica.

Eventualele observatii sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, pana la data de 24 septembrie a.c., ora 16.00.

 

Sursahttp://www.mdrap.ro/comunicare/presa/comunicate/ghidul-por-3.1-operatiunea-a-pentru-cladiri-rezidentiale-cu-consum-redus-de-energie-in-consultare-publica-pana-pe-24-septembrie-2015


Citeste si: 

Crestere cu 17% a investitiilor in energia regenerabila

Colaborarea a 15 state membre ale Uniunii Europene pentru securizarea sectorului energetic

Care este potentialul de biomasa al Romaniei si ce planuri sunt pentru acest sector? Afla acum!