Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

O sansa pentru relansarea economica a Romaniei


Pe 22 mai la Torino si 23 mai la Milano au avut loc primele conferinte de informare a romanilor din diaspora despre oportunitatile de a deschide o afacere in tara, in cadrul proiectului Re>patriot.
 
Dragos Anastasiu (Eurolines), Felix Patrascanu (Fan Courier), Felix Tataru (GMP Advertising), Alina Lazarescu (B-Team Consult and Services), Marius Bostan (FNTM) au impartasit din experienta lor romanilor care doresc sa se intoarca in tara pentru a-si deschide o afacere.
 
B-Team Consult and Services s-a implicat prin echipa sa inca de la primii pasi in proiect, pentru ca ne dorim sa aducem in tara creatori de valoare, romani cu initiativa si pasiune. In acest mod contribuim, pas cu pas, la dezvoltarea Romaniei. 
 
Membrii diasporei au un avantaj competitiv foarte mare prin capacitatea lor de a se conecta la o gama larga de potentiali parteneri si sustinatori, atat din Romania cat si din tara de adoptie. Aceste conexiuni pot crea oportunitati pentru investitii, comert, parteneriate strategice, transfer de cunostinte, avantaje competitive pe care romanii din diaspora pot sa invete sa le foloseascaGabriel Istoc, General Manager B-Team Consult and Services SRL
 
Proiectul Re>patriot este sustinut de antreprenori din Romanian Business Leaders, printre care Dragos Anastasiu (director general Eurolines), Gabriel Istoc (General Manager B-Team Consult and Services SRL), Felix Patrascanu (cofondator FAN Courier), Marius Bostan (managing partner VMB Partners), Florin Furdui (country manager Portland Trust) si Felix Tataru (presedinte GMP Group).
 
Romania are foarte mult de construit inainte si Romania are nevoie de constructori, dar nu se poate construi de pe margini” Dragos Anastasiu.
 
 
 
 
 
Proiectul va dezvolta si va pune la dispozitie un portal cu informatii agregate despre a incepe o afacere in Romania si va oferi consiliere in legatura cu oportunitatile de business si de angajare in tara.
 
Daca doresti sa aflii mai multe detalii despre proiect, te invitam sa accesezi site-ul oficial www.repatriot.ro si sa urmaresti pagina de Linkedin pentru a fi mereu alaturi de proiect. Avem nevoie de tine sa transmiti mai departe mesajul nostru!