Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Ohio: Energia verde reprezinta un sector al investitiilor avantajoase

cogenerare

 

Noile obiective la nivel international tintesc spre un procent cat mai mare de energie produs din surse regenerabile. Politica in acest sector incurajeaza dezvoltarea proiectelor de eficientizare a consumului de energie, fiind si o modalitate prin care se reduc semnificativ emisiile cu efect de sera. Rezultatul? Costuri energetice reduse si tehnologii eco-friendly.

 

Ohio sustine productivitatea investitiilor in sectorul energiei verzi. Conform unei analize realizate de NextGEN, acest sta ar putea dezvolta 56,000 de locuri de munca, creste economia cu 9,5 miliarde de dolari si un venit cu 400 de dolari in plus pentru fiecare familie din Ohio. Aceste cifre sunt confirmate si de practicile corporatiilor, precum Amazon sau Wendy`s. Atunci cand deschid alte locatii, acestea trec in planificare consumul de energie verde.

 

Guvernatorul John Kasich sustine politica de tranzitie catre energia din surse regenerabile. Lucrurile se leaga din toate punctele de vedere, financiar, economic si din punct de vedere al mediului inconjurator. Iar in calitate de cetateni, este necesara conservare a resurselor pentru generatiile urmatoare.

 

Acum este momentul pentru o legislatie solida in domeniul energiei verzi pentru Ohio.

 

Sursa: http://www.dispatch.com/content/stories/editorials/2016/02/11/1-green-energy-is-good-investment.html


Te-ar putea interesa si:

Resursele de energie primara au crescut in anul 2015 cu 2,0%

Cogenerare: Lakeshore primeste finantare de 50,000 de dolari pentru studii de fezabilitate

Studiu de caz: Cogenerare in cadrul Spitalului Universitar din Illinois