Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Probleme ecologice din Romania solutionate cu ajutorul cogenerarii

cogenerare  bucuresti

 

Gropile de gunoi din zona de nord a Bucurestiului pun in pericol sanatatea locuitorilor Sectorului 1. In Sectorul 1 si in zonele limitrofe exista o serie de depozite de deseuri, o parte dintre ele necontrolate, iar o alta parte administrate de diverse societati comerciale. Acestea sunt veritabile bombe ecologice, care produc disconfort olfactiv si afecteaza calitatea vietii locuitorilor din cartierele: Pajura, Bucurestii Noi, Chitila, zona Soselei de Centura, Straulesti etc.

 

Primarul Sectorului 1 a gasit o posibila solutie pentru rezolvarea acestei probleme: construirea unei centrale ecologice de cogenerare, care va face ca aceste depozite sa dispara de la sine.

 

”Solicit Primariei Municipiului Bucuresti efectuarea tuturor demersurilor pentru emiterea documentelor necesare in vederea construirii unei centrale ecologice de cogenerare care va rezolva problema deseurilor acumulate la periferia Sectorului 1. Numai printr-un efort comun putem dezamorsa aceste veritabile bombe ecologice si vom putea creste calitatea vietii locuitorilor din aceste zone”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

Citeste mai departe….

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru cele mai noi stiri din domeniul energetic! 

 

Sursa: http://www.stiripesurse.ro/dan-tudorache-o-centrala-de-cogenerare-solu-ia-pentru-dezamorsarea-bombelor-ecologice_1144343.html


Te-ar putea interesa si: 

Romania a atins o capacitate de 4,690 MW energie din surse regenerabile
 
Cogenerare: IKEA anunta punerea in functiune a unui sistem pe biogaz
 
Cogenerare pentru un producator traditional de sucuri. Calitate si eficienta energetica!