Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Strategia Energetica a Romaniei: Eficienta energetica, energie termica si cogenerare

                    cogenerare ministerul energiei

Raportul Sesiunii de lucru Eficienta energetica, energie termica si cogenerare (24 martie 2016), din etapa de analiza calitativa a procesului de elaborare a Strategiei Energetice a Romaniei 2016-2030, cu perspectiva anului 2050.

 

Subliniem deschiderea in continuare la contributii constructive din partea opiniei publice, cu privire la temele abordate in acest raport.

 

Acest raport a fost întocmit pe baza contribuțiilor participanților la sesiunea de lucru „Eficiență energetică, energie termică și cogenerare”, desfășurată la Universitatea POLITEHNICA din București (UPB) în data de 24 martie 2016. Autorii raportului sunt coordonatorii grupului de lucru Eficiență energetică, energie termică și cogenerare (profesorii Adrian Badea și Victor Athanasovici, Facultatea de Energetică a UPB) și echipa de coordonare a elaborării noii Strategii Energetice a României, din cadrul Ministerului Energiei (Radu Dudău, Dragoș Tâlvescu și Alexandra Danu). Raportul nu reprezintă, în acest stadiu, angajamentul strategic al Ministerului Energiei.

 

La sesiunea de lucru au participat 60 de experți din Guvernul României, mediul academic, asociații profesionale, ale investitorilor și ale consumatorilor, autorități de reglementare și organizații neguvernamentale. Invitarea experților participant a fost făcută pe baza reputației lor profesionale, ținând cont și de reprezentarea diferitelor categorii de părți interesate.

 

De aici poti descarca documentul.

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru cele mai noi stiri din domeniul energetic! 

 

Sursa: Ministerul Energiei


 

Te-ar putea interesa si: 

Topul celor mai sustenabile companii din 2016
 
Instalatie de cogenerare pentru o cladire istorica din New York
 
Metodologia de monitorizare a sistemului de promovare a energiei electrice din surse regenerabile de energie prin certificate verzi