Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

SUA: Noi fonduri disponibile pentru eficienta energetica. Vezi care sunt obiectivele!

cladiri verzi

 

Dupa aprobarea unor noi standarde in producerea de energie din surse regenerabile, Administratia Cuomo anunta disponibilitatea accesarii de noi fonduri pentru realizarea de constructii verzi.

 

Un plus de eficienta energetica

 

Guvernatorul Andrew M. Cuomo anunta un buget de 16 milioane de dolari, prin Autoritatea pentru Cercetare in domeniul Energetic si Dezvoltare a Statului New York, pentru a sprijini proiectarea si contructia de cladiri rezidentiale eficiente energetic si pentru a aduce imbunatatiri cladirilor existente in New York. Aceasta actiune vine ca urmare a targetului impus de acest stat in ceea ce priveste producerea de energie din surse regenerabile, fiind vorba de un procent de 50% energie verde din totalul energie consumate pana in anul 2030.

 

“Asigurand in New York constructia de cladiri la cele mai inalte standarde de eficienta energetica este o actiune cruciala pentru sustenabilitate pe termen lung si in ceea ce priveste prosperitatea statului,” afirma Guvernatorul Cuomo. “Alegerile inteligente legate de eficienta energetica ajuta la reducerea costurilor si protejarea mediului. Aceste investitii promoveaza misiunea noastra de a dezvolta comunitati sanatoase si de a economisi sute de milioane de dolari.”

 

Masuri de eficienta energetica

 

Administratia doreste sa imbunatateasca nivelul de izolare termica, precum si sa implementeze sisteme de incalzire-racire eficiente energetic, sisteme de ventilare, electrocasnice economice, usi si geamuri la cele mai inalte standarde, dar si tehnologii ce utilizeaza energiei din surse regenerabile.

 

Senatorul Joseph Griffo, Director in cadrul Comitetului pentru Energie al Senatului, afirma: “In conditiile in care multi locuitori din New York fac eforturi pentru acoperirea preturilor energetice ridicate, aceasta finantare pentru constructii eficiente energetic va ajuta familiile sa economiseasca bani si sa nu fie afectate de fluctuatiile preturilor energetice.” 

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursahttp://blog.timesunion.com


Citeste si: 

BERD finanteaza masuri de eficienta energetica in cadrul celei mai mari companii industriale din Turcia
 
Aceastea sunt tarile cele mai eficiente din punct de vedere energetic
 
Comisia Europeana asteapta viziunea ta in legatura cu reteaua electrica si cea de gaze natural. Ce schimbari vezi?