Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Te asteptam la Targul RoEnergy South-East Europe Timisoara 2016!

RoEnergy - eficienta energetica

 

Cea mai importanta Platforma din domeniul Energiilor Regenerabile si al Eficientei Energetice din Romania continua seria evenimentelor cu editia a V-a a Targului International RoEnergy Timisoara, in perioada 19-21 octombrie 2016, la Pavilion Expovest (Hotel Senator, Calea Lugojului, nr.7). In paralel cu expozitia, timp de trei zile, vor avea loc o serie de conferinte, mese rotunde, workshop-uri, cat si alte manifestari conexe.

 

B-Team Energy and Environment va participa in cadrul evenimentului in calitate de membru al Asociatiei Patronale Surse Noi De Energie – Sune. Va asteptam la standul SUNE pentru a afla care sunt solutiile potrivite de energie eficienta pentru dumneavoastra, cum puteti obtine economii importante la combustibilul primar utilizat sau cum va puteti asigura alimentarea continua cu energie.

 

Evenimentul va ofera totodata oportunitatea de a interactiona cu companii de top in domeniul eficientei energice si energiei din surse regenerabile, precum si cu ultimele tehnologii utilizate in aceste domenii. Pe fondul noilor politici internationale, tara noastra va fi din ce in ce mai implicata in dezvoltarea de proiecte pentru reducerea costurilor energetice si pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

 

Traditia Targului RoEnergy South-East Europe Romania a dus la cresterea investiilor in sectorul energetic, crearea de noi locuri de munca, infiintarea de noi filiale ale companiilor occidentale in Romania, precum si la importul de tehnologie si know-how. Astfel, reprezinta o oportunitate in cunoasterea noilor trenduri in sectorul energetic, precum si pentru dezvoltarea de noi colaborari.

 

Pentru inscriere si program va rugam accesati site-ul oficial al evenimentului aici

 

Va asteptam la eveniment si pentru orice informatii suplimentare aveti nevoie, va stam oricand la dispozitie cu datele de contact de mai jos! 

 

Pentru a fii la curent cu ultimele noutati in domeniul energiei ramai cu noi in contact prin Linkedin. Click aici si follow us! 

 

Str. Vasile Voiculescu, Nr. 26

sector 3, 031236, Bucuresti, Romania

tel/fax: +40 21 3169158

             +40 21 2053020

e-mail: florina.tudor@bteam.ro

Mobil:  +40 757 061334 (Orange)