Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

TRANSPARENTA IN ENERGIE, eveniment dedicat Organizatiilor Non-Guvernamentale

                                    sistemul energetic romanesc

Ministerul Energiei invita la dialog pe tema transparentizarii companiilor din domeniul energetic romanesc toate Organizatiile Non-Guvernamentale care au experienta in implementarea masurilor care vizeaza integritatea, bunele practici de afaceri si transparenta institutionala. Scopul discutiilor este identificarea unui plan de masuri care sa poata fi aplicat in activitatea companiilor aflate sub autoritatea Ministerului Energiei.

 

Scopul acestei initiative este realizarea unei auditarii a situatiei actuale, identificarea celor mai bune solutii care sa duca la institutionalizarea unor proceduri si comportamente in companiile din domeniul energetic si care, in final, sa poata elimina pericolul lipsei de integritate. De asemenea, se doreste identificarea problemele existente astfel incat sa se poata construi o serie de masuri care sa poata fi implementate cu succes. Fiercare etapa a procesului va fi supusa unei evaluari pentru a elimina toti factorii care ingreuneaza procesul de transparentizare.

 

Intalnirea va avea loc joi, 4 august, ora 10:00, la sediul Ministerului Energiei. Inscrierile se pot face printr-un email la adresa: transparenta@energie.gov.ro, pana la data de 2 august 2016. Va rugam sa specificati ONG-ul pe care il reprezentati si numarul persoanelor care vor participa la dialog.

 

Ramai alaturi de noi pe LinkedIn si Facebook pentru noutati in domeniul energetic!

 

Sursa: Ministerul Energiei


 

Te-ar putea interesa si: 

Comisia Europeana a publicat o previziune in domeniul energetic, transporturi si emisii. Descarca “EU Reference Scenario 2016”!
 
Curent electric produs prin valorificarea gunoiului. Vezi despre ce oras din Romania este vorba!
 
Spitalul din New Milford prezinta beneficiile energiei verzi. Afla ce masuri au fost adoptate!