Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Va invitam la cea de-a VII-a editie a RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE

renexpo energie regenerabila cogenerare
 
B-Team Energy and Environment va invita la cea de-a VII-a editie a RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, ce va avea loc in perioada 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului, Bucuresti.

Cel mai important targ de energie regenerabila si eficienta energetica din Romania, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, revine pentru a VII-a oara la Bucuresti. Ca in fiecare an, evenimentul isi doreste sa devina timp de 3 zile punctul central de intalnire al expertilor si persoanelor cheie din domeniul energiei eficiente.

Astfel, veti avea ocazia sa intalniti atat cele mai importante companii din zona de energie regenerabila, in zona de expozitie, cat si sa asistati la o serie de conferinte internationale si workshop-uri, unde puteti afla informatii recente cu privire la feed in tariff, probleme legislative, probleme tehnice sau oportunitati de dezvoltare si cooperare.

Ca in fiecare an, compania B-Team Energy and Environment va fi prezenta in cadrul targului ca expozant, fiind totodata unul din sustinatorii principali ai conferintei „Eficienta energetica prin cogenerare”, organizata de AHK Romania.

Veti avea ocazia sa aflati direct de la specialistii B-Team Energy and Environment care sunt principalele avantajele ale cogenerarii, modalitatile de utilizare a biogazului, optiunile de dezvoltare in cadrul energetic, precum si modalitati de economisire a resurselor financiare prin intermediul energiei eficiente.

Pentru mai multe informatii despre eveniment va rugam vizitati site-ul Renexpo, iar pentru obtinerea unei invitatii de acces, va rugam sa ne contactati utilizand adresa de email florina.tudor@bteam.ro.  
 

Descarca programul complet al evenimentului

 
Va asteptam cu drag!