Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Ziua Pamantului este si Sarbatoarea companiei noastre!

B-Team Energy and Environment saluta cordial Ziua Pamantului si ii ureaza acestuia Trai Lung, sa aiba puterea sa ne tina sanatosi si sa ne iubeasca asa cum a facut-o si pana astazi.

Noi, in schimb, ii promitem ca il vom ocroti si vom incerca sa avem grija de resursele naturale pe care ni le ofera in mod gratuit.

Misiunea companiei noastre este sa obtina energia eficienta din surse regenerabile, pentru o administrare cat mai inovatoare a resurselor pentru viitorul omenirii.

Unul dintre conceptele noastre care se strange in jurul sloganului “Efficient Energy for the Future” este acela de a fi prietenos cu mediul inconjurator si de a nu-i forta maiestria cu care ne daruieste averi: paduri, ape, lanuri de cereale, munti, fauna, flora, pasuni.

Proiectele de cogenerare pe care noi le initiem au la baza aceasta dezvoltare durabila, care nu poate fi decat benefica pentru un pamant curat si oameni frumosi, care se gandesc sa construiasca din natura, energie termica si electrica.

An de an, initiem campanii si proiecte sociale care sa ne aduca in mijlocul pamantului si al oamenilor, sa educam piata energiei din surse regenerabile din Romania si sa facem constient acest principiu.

Ne alaturam Organizatiei Mondiale pentru Ziua Pamantului si sustinem cu mandrie toate programele nascute din dorinta de a crea un teritoriu mai curat si mai putin nociv generatiilor viitoare.

Cu fruntea si mainile lipite de Ziua Pamantului, strigam si noi “La multi ani” si “Sa ai cat mai multa energie eficienta pentru viitor”!

Hai impreuna cu mine pe www.bteam-energy.ro si pe www.bteamenergy.wordpress.com sa vezi ce tehnologii te ajuta sa investesti in natura!

Cu drag!

ziua pamantului bteam energy