Homeicon
Ro En

Parteneri

B-Team Energy and Environment incurajeaza comunicarea si colaborarea intr-un mod onest, eficient si constructiv cu partenerii sai. Consideram ca progresul se intemeiaza pe incredere si sustinere reciproca.

 

Parteneri din strainatate

parteneri instalatii cogenerare

2G Bio-Energietechnik din Germania este furnizorul nostru de instalatii de cogenerare cu motor termic, fiind unul dintre cei mai renumiti producatori de echipamente de cogenerare din Europa, dar si din America de Nord. Numai in 2011, 2G a vandut peste 800 de echipamente de cogenerare, cele mai multe dintre acestea functionand pe biogaz. 

M+M Turbinen-Technik, producatorul de turbine pe abur, furnizeaza echipamente si solutii personalizate, atat cu puteri standard intre 500 kW – 10 MW, cat si cu puteri mai mari pentru aplicatii speciale. M+M Turbinen-Technik a montat numeroase instalatii pe biomasa, in intreaga lume. 

Lambion are o experienta de peste 90 de ani in producerea echipamentelor pentru valorificarea potentialului energetic al biomasei, oferind solutii de cogenerare complete atat pentru procesul de cogenerare, cat si pentru obtinerea exclusiva de caldura. 

 

Parteneri din tara

In tara, colaboram cu importante companii din domeniul eficientei energetice, companii specializate in audit energetic sau companii care ofera consultanta in domeniul electro-energetic. De asemenea, ne-am creat conexiuni cu firme ce au ca domeniu de activitate tratarea si epurarea apelor municipale si industriale, precum si in aria proiectarii si executiei instalatiilor termice, electrice si de climatizare.


Solicita detalii suplimentare