Homeicon
Ro En
Get Flash PLayer

Repatriot participa la "Tara lui Andrei"!

Repatriot participa la "Tara lui Andrei"! Voteaza si tu proiectul "Leaderi pentru tine" 

Proiectul isi propune sa vina in intampinarea persoanelor ce sunt predispuse sa paraseasca tara in cautarea unui loc de munca mai bine platit. Scopul nostru este sa sprijinim comunitatile din judetele Vrancea, Bacau si Vaslui in procesul de dezvoltare socio-economic, invatand sa isi foloseasca eficient resursele proprii.

Proiectul consta intr-un plan de actiuni de informare si educare a populatiei asupra oportunitatilor de dezvoltare, atat personala, cat si profesionala, care sa ii ajute sa isi creasca nivelul de trai, pentru ei si familiile lor, astfel, incat sa nu mai doreasca sa paraseasca tara. Pe parcursul a 4 luni, echipa de proiect, impreuna cu voluntarii RBL vor organiza “Caravana Antreprenorilor” in cate 3 orase, din 3 judete care inregistreaza un numar mare de imigranti.

In sesiunile de informare, antreprenori reprezentativi ai mediului de afaceri romanesc vor prezenta oportunitatile identificate de ei in judetele Vrancea, Bacau si Vaslui, astfel incat populatia din aceste zone sa isi poata creste nivelul de trai, prin dezvoltarea antreprenoriatului. In judetul Vrancea, vom vizita orasele Odobesti, Adjud, Focsani. In Judetul Bacau: Tg. Ocna, Onesti si Bacau, In judetul Vaslui: Tecuci, Barlad si Vaslui. In resedintele de judet, vom organiza si o sesiune de training, cu tema “Cum sa pornesc propria afacere”, cursul oferind competente in vederea dezvoltarii abilitatilor antreprenoriale. Ne propunem ca, la finalul proiectului, sa creem o comunitate unita, care sa aibe acces in permanenta la informatii actualizate despre oportunitatile de afaceri si la educatie antreprenoriala.